Vukovar half maraton

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Dana 28.05.2022. godine održan je 4. Vukovar half marathon 2022 u suorganizaciji Triatlon kluba Vukovar, AK Maraton Vukovar i Sportskih objekata Vukovar. Trkači i rekreativci su mogli sudjelovati u dvije discipline Utrci građana na 5 km i Polumaratona 21,1 km.

Iako vremenska prognoza nije bila obećavajuća, najava kiše, vjetra kao i mnogi drugi trkači koji su sudjelovali u ovoj utrci, ni naši članovi Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ nisu ostali kući. I na kraju se ta kiša pokazala kao „Vjetar u leđa“ svima jer je bilo puno osobnih rekorda kako naših članova, tako i većine trkača koji su sudjelovali na ovoj utrci.

Na ovoj utrci nismo imali predstavnike u Utrci građana, dok su naši članovi u Polumaratonu postigli slijedeće rezultate. U kategoriji Ž 36.-45.g. Jasna Pavičić je zauzela 3. mjesto, dok je u istoj kategoriji Katarina Bandalo zauzela 7. mjesto, Marija Knežević 9. mjesto i Ivana Andrić Pejak 11. mjesto. U kategoriji M 36.-45.g. Igor Bednaić je zauzeo 11. mjesto, Marko Kučinac 31. mjesto i Matija Čvagić 47. mjesto. U kategoriji Ž 46.-55.g. Ksenija Balatinac je zauzela 14. mjesto, Melisa Franjković 16. mjesto i Eleonora Matić 17. mjesto. U kategoriji M 46.-55.g. Damir Nenadić je zauzeo 37. mjesto i Ivan Špoljarić 38. mjesto. Čestitke najboljima na osvojenim postoljima, ali i svim našim članovima na postignutim rezultatima.

Komentiraj