Volim Belišće al čisto

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Dana 23.04.2022. godine s početkom u 09:00 sati u Belišću i prigradskim naseljima provedena je tradicionalna ekološka akcija “Volim Belišće, ali čisto!”. Akciju su organizirali Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća, a ove godine prijavilo se oko 1000 volontera, članova udruga, ustanova, organizacija, klubova i ostalih građana koji su doprinijeli ljepšem i čistijem okolišu grada i prigradskih naselja.

Okupljanje sudionika održalo se u Turističkoj zajednici grada Belišća gdje su volontere dočekale i pozdravile zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković i direktorica Turističke zajednice grada Belišća Mirjana Klen, te su svima dodijeni zadaci i lokacije čišćenja u Gradu Belišću i u prigradskim naseljima.

U akciji „Volim Belišće, ali čisto!“ sudjelovali su i naši članovi Sportsko rekreacijskog kluba “Baraber extreme team” Belišće su sudionike različitih udruga, sportskih društava i sportskih klubova, Dobrovoljna vatrogasna društva, koji djeluju na području Grada Belišća, kao i učenici osnovne škole “Ivana Kukuljevića” iz Belišća te polaznici dječjeg vrtića u Belišću.

Komentiraj