Sportski weekend u Belišću

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Danas, 08.03.2023. godine održan je sastanak načelnika Policijske uprave osječko-baranjske Ladislava Becea i predsjednika Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ iz Belišća Angela Milišića-Zečevića, s ciljem poticanja, unapređenja i razvoja sporta kod policijskih službenika i službenica.

Budući da i samo Ministarstvo unutarnjih poslova potiče oblike sportskih aktivnosti ka unapređenju i razvoju sporta u policiji, iste su smjernice i Policijske uprave osječko-baranjske na čelu s načelnikom Ladislavom Beceom.

Kako bi se dodatno potaklo razvijanje sportskih aktivnosti i vještina kod policijskih službenika i službenica, na ovom sastanku je ostvarena suradnja na način da će SRK „Baraber“ organizirati u istom danu jednu cestovnu i jednu trail utrku s kategorijom policijskih službenica i službenika, koji će sudjelovati u sportskom događaju „Sportski weekend“ u Belišću dana 29.04.2023. godine. 

Ovaj događaj će omogućiti policijskim službenicama i službenicima da sudjeluju u dvije zasebne kategorije trčanja, cestovno “Belišćanski cener – utrka kružnih tokova“ i trail „Jugovača trail – reciklaž“, sa tri težinske kategorije, a oni spremniji će moći sudjelovati i u obje utrke u istom danu. Cilj ovog događaja je povezati cestovno trčanje kroz urbanu sredinu i trail trčanje kroz prirodne ljepote.

Ovom prilikom se zahvaljujemo načelniku Policijske uprave osječko-baranjske Ladislavu Beceu, na podršci i suradnji za razvoj i unapređenje sporta, kao i sudjelovanje u ovom događaju i u okviru preventivnih aktivnosti koje se provode sukladno nacionalnim i lokalnim preventivnim projektima Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave osječko-baranjske, koji su usmjereni na promicanje zdravih stilova života

Komentiraj