Baranja night trail

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

10.06.2023. godine u Popovcu je održana već tradicionalna utrka Baranja Night trail u organizaciji Zelene točke Baranja. Na ovoj utrci sudionici su se mogli natjecati u dvije kategorije Mali rudnik u dužini od 10 km i Veliki rudnik u dužini od 21 km.

Naši članovi i članice Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ su postali sastavni dio ove utrke, neki su volontirali a neki su se natjecali. Pa je tako na dužini od 10 km u muškoj kategoriji Damir Weber zauzeo 5. mjesto, Ivan Heđi 11. mjesto, Marko Pavić 14. mjesto, Stanko Čvagić 27. mjesto, Robert Škorvaga 28. mjesto, Damir Nenadić 29. mjesto dok je na istoj dionici u ženskoj kategoriji Marija Knežević zauzela 6. mjesto, Sandra Pavić 20. mjesto i Monika Matković 21. mjesto.

U utrci dužine 21 km u muškoj kategoriji na postolje je stao i zauzeo 1. mjesto Damir Kligl, dok je Matija Čvagić zauzeo 22. mjesto. Na istoj dužini u ženskoj kategoriji 1. mjesto je osvojila Jasna Pavičić, te je Martina Maloča zauzela 9. mjesto. Čestitke našim članovima na ostvarenim rezultatima, a posebno onima koji su stali na najviše postolje. 

Komentiraj